onsdag 7 november 2012

11 månader

Alva 11 månader


Om det är jag som har varit dålig på att skriva upp & komma ihåg saker som har hänt under månaden eller om det faktiskt är så att det inte har hänt så mycket vet jag inte.
Visst händer det något nästan hela tiden men det känns nog inte riktigt som att det har hänt så mycket under den här månaden som det tex gjorde under förra. Hon har mer förfinat & utvecklat det hon redan kan =))

♥ Alva tycker mycket om sina badankor, hon säger ibland ack ack som betyder kvack kvack

♥ Runt mitten av månaden så kan hon stå själv i några sekunder. Men hon är lite rädd så hon sätter sig ner väldigt fort.

♥ Ibland så får hon äta maten själv (med lite hjälp). Jag lägger då skeden med mat på tallriken & så tar hon den & för till munnen. Till en början så släppte hon sedan skeden direkt men nu har hon lärt sig att ge den till den som matar henne. Att få in maten i munnen med hjälp av händerna är något som hon har gjort länge & som hon gillar. Hon vill helst själv.

 ♥Alva har lärt sig att säga Mamma

♥ Hon vill gärna vara med Ted & hans kompisar & hon kan bli lite ledsen när de går in på hans rum & stänger dörren.

♥ 17/10 den vänstra framtanden i över käken har spruckit igenom

♥ 28/10 1 kindtand i nedre högerkäken kikar fram
  
♥Alva älskar att lyssna på musik & att dansa, hon tycker även mycket om när man sjunger. Detta är ju inte någon nyhet direkt men jag konstaterar att  "intresset" håller i sig.

♥ Över lag en ganska så gnällig & klängig månad. Men hon har sina stunder & då är hon helt underbar. När hon är nöjd & glad så är hon en liten glad fnissig tjej som gillar att skratta & busa. Hon älskar verkligen öppna förskolan & där är hon alltid i sitt esse. Hon kryper runt & fram till nästan alla. De som är där säger alltid att hon är så nöjd & glad. Ni skulle komma hem & vara med oss en stund så får ni se att hon inte alltid är sådan brukar jag svara då =))


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar